HARDBALL Sniper

Vi har her samlet nogle af de bedste airsoft sniper rifler som er tilgængelige på det danske markedet. Du finder dem her på siden + vi har samlet hardball snipere 130 m/s.

* Denne side indeholder reklame links til samarbejdspartnere

Sammenligning
Navn PrislejeMaterialeVægtM/s*MagasinKilde
Amoeba Striker AS-021850,-Plast, metal2260g12045Manuel
Dragunov SVD1200,-Plast, metal3500g95200Manuel
Steyr SSG 69 P2900,-Plast, metal2500g9525Manuel
FN SPR A21000,-Plast, metal2700g13030Manuel
M40A3700,-Plast, metal2280g13727Manuel
*=0,20g kugler*

Tre anbefalet airsoft snipere

DEN BILLIGE

M40A3

Billig men faktisk også den kraftigste!

TIL PRO’EN

Amoeba Striker AS-02

Til dig der bare vil have lidt mere!

DEN FORNUFTIGE

Steyr SSG 69

En super fornuftig sniper til alle!

Alle airsoft snipere

Vil du tilintetgøre dine modstandere på afstand og gå i det skjulte? Så skal du vælge en sniper riffel som dit hardball våben. Der en ingen bedre følelse end at se dine modstandere falde på række uden, at de opdager, hvor du gemmer dig. Her på siden finder du nogle af de bedste snipere!

Dragunov SVD-S


Prisleje: 1200,- DKK

Med denne sniper får du massere magasin kapacitet og du løber derfor ikke tør for skud lige forløbet. Dette kan være en stor fordel i heftige ildkampe. Desværre er udgangshastigheden også det mindre. Du kan dog sagtens opgradere den, så den får en udgangshastighed der lever op til andre snipere på markedet. 

Denne dragunov sniper er en manuel udgave af våbnet. Den rigtige dragunov er semi automatisk og derfor findes der også en batteridrevet udgave af airsoft sniperen. Du skal dog forvente at betale omkring det dobbelte for den semi automatiske udgave.

Denne model er licenseret fra den originale producent af det rigtige våben.

Specifikationer:
Justerbar Hop Up – 95 m/s – Plast & metal – 200 skud – 3500g – Manuel

Ares Amoeba Striker AS-02


Prisleje: 1850,- DKK

Her får en du efterfølgeren til Ares Amoeba Striker AS-01. AS-02’eren er en opgraderet udgave af sniper riffelen. Våbnet har beholdt det iøjnefaldende korte løb. Alt tilbehør til AS-01 passer også til denne airsoft sniper.

Du får en god sniper som er nem at håndtere i terrænet grundet det korte løb. Stor magasin kapacitet og den er derudover en letvægter indenfor snipere. Den findes i flere farver. Alt i alt et god sniper.

Specifikationer:
Justerbar Hop Up – 120 m/s – Plast & metal – 45 skud – 2260g Manuel

Steyr SSG 69 P2


Prisleje: 900,- DKK

Her får du en meget populær sniper inden for hardball. En klassisk sniper som er licenseret fra den originale producent.

Sniperen er med standard magasin kapacitet og har en lidt lavere udgangshastighed end andre sniper rifler på markedet. Du får dog utroligt meget værdi for pengene og den er alt i alt en rigtig god sniper! – Den her kan vi klart anbefale!

Faktisk var det denne sniper som vi selv startede med og et af de våben, som vi stadig spiller med den dag i dag.

Specifikationer:
Justerbar Hop Up – 95 m/s – Plast & metal – 25 skud – 2500g – Manuel

Hardball sniper 130 m/s

En sniper skal kunne skyde langt og derfor kan det være en god ide, at tage udgangshastigheden i betragtning når du skal ud atvælge din hardball sniper. Herunder finder du to hardball sniper rifler som alle kan skyde 130 m/s eller derover.

FN SPR A2


Prisleje: 1000,- DKK

Hvis du køber dette våben, får du en hardball sniper med en udgangshastighed på 130 m/s.

Den har standard magasin kapacitet. Du har yderligere mulighed for at montere ekstra tilbehør på over- og undersiden. Denne model har også et justerbar støtte til kinden. Denne FN SPR A2 sniper findes i flere farver.

Specifikationer:
Justerbar Hop Up – 130 m/s – Plast & metal – 30 skud – 2700g Manuel

M40A3


Prisleje: 700,- DKK

Du finder næsten ikke en sniper som er billigere end denne M40A3 – og dette er uden at gå på kompromi med slagkraften!

Hvis du køber denne sniper, skal du ikke have den helt store pengepung op af lommen og du har dermed mulighed for at købe det nødvendige ekstra udstyr. Her tænkes der på zoom-sigte, ekstra magasiner og camouflage.

OBS: For få hundrede kroner ekstra, kan du få denne hardball riffel til at skyde 150 m/s. Det eneste du skal gøre, er at opgradere den til en M150 fjeder.

Med andre ord er dette et virkelig godt køb!

Specifikationer:
Justerbar Hop Up – 137 m/s – Plast & metal – 27 skud – 2280g Batteridrevet

Du skal vælge en sniper fordi..

Som finskytte handler det om at ramme sit mål på lang afstand uden at blive opdaget.
For at varetage rollen som finskytte kræver det, at du har det helt rigtige udstyr og det rigtige våben. Du skal derfor benytte dig af en hardball sniper riffel, hvis du vil tage opgaven som finskytte.

Der findes en del snipere på markedet og mange af dem er rigtig gode. Du kan få mange snipere som fungere virkeligt, selvom prisen er under tusinde kroner. Du får derfor meget for pengene, hvis du vælger en sniper riffel sammenlignet med andre hardball våben, hvor du skal op omkring det dobbelt før, du virkelig får kvalitet.

Grunden til at du kan få gode snipere til forholdsvis billige penge, det hænger sammen med energikilden. På langt de fleste snipere skal der tages ladegreb efter hvert skud, hvilket betyder at våbnet er manuelt – altså en fjeder som optrækkes. Andre våben kan benytte el, gas eller co2 og dette er også være medvirkende til en højere pris. 

Vælg sniperen
Du skal vælge en sniper riffel til hardball, hvis du bedst kan lide ildkampe på lang afstand. Elsker du også at spille på egen hånd, så er en hardball sniper det perfekte våben til dig.

Som sniper er det vigtigt at du benytter dig af et sekundært våben også. Hertil kan vi anbefale en pistol med blowback.