Spring til indhold

Airsoft shotguns

Her på siden finder du en liste med hardball shotguns som er værd at kaste penge efter!

De mest populære airsoft shotguns

Franchi SAS 12, Tactical

Pris: 399,-

Franchi Tactical Shotgun

Pris: 249,-

Franchi SPAS-12, 3-skud

Pris: 869,-

Derfor skal du vælge en shotgun til airsoft kampe

Selvom de fleste foretrækker en riffel til deres første hardball våben, så er en shotgun stadig en god måde at komme i gang på.

Det er som oftest billigere at købe end en shotgun og derudover er en shotgun med burst funktion et godt våben til de tætte nærkampe. Det er generelt set en fed sidearm at have til sin kampuniform.

Du har også større chance for at ramme din modstander grundet de tre burst skud, som du skyder med, når du bruger en airsoft shotgun – Derfor kan vi anbefale dig at købe en shotgun til hardball.

Hvilken shotgun skal man vælge til airsoft?

Når du skal vælge hvilken shotgun du skal købe er det vigtigt at du tænker over hvilke funktionaliteter den skal have. Først og fremmest skal du fastslå, hvor hårdt den skal skyde. Her kan du både finde shotguns, som skyder hårdt og mindre hårdt. Nogle skyder mere centralt mens andre skyder mere med en spredning.

Efterfølgende skal du tænke over vægten på våbnet. Hvor handy skal det være, og skal du kunne løbe langt med det. Materialerne er også ret vigtige, der er nogle gevær som er lavet af ren plastik, mens andre er lavet af ren metal. Her skal du gøre op med dig selv, om hvor længe du ønsker geværet og hvor hårde slag det skal kunne holde til.

Sidst og muligvis en af de vigtigste parametre er hvor meget du ønsker at give for et gevær. Prisen hænger tit sammen med kvalitet, derfor bør du vælge en shotgun som passer til din pengepung.

Hvad er en airsoft pumpgun?

En pumpgun er en bestem type shotgun, hvor man lader ved hjælp af trække forreste del af skæftet tilbage. Deraf komme navnet pumpgun.

Hvornår bruger man en hardball shotgun?

Hardball shotguns er beregnet til brug i situationer på tæt hold, hvor præcision ikke er så vigtigt. Når man er i kamp er det et rigtigt godt våben, når man er i kamp på nær hold, eller blot ønsker at kunne ramme et større område. Det gode ved shotguns, er at de er ret mobile og gør det nemt både at løbe og kaste sig med. Derfor er det en god ide at benytte den, når man kæmper omkring huse og andre objekter.

Hvordan fungerer en softgun shotgun til hardball?

Et haglgevær fungerer ved at affyre et stort antal små kugler mod målet. Kuglerne spredes, når de bevæger sig gennem luften, hvilket gør det mere sandsynligt, at en af dem rammer målet. Der er typisk ikke mange skud i magasinet, og at man normalt skal lade shotgunen efter hvert skud. De skyder normalt i en spredning, som gør den rammer over et større areal

Hvornår bruger man shotguns i virkeligheden?

De bruges typisk af politiet og militæret til indbrud i døre og til hjemme forsvar. De er gode til kort rækkevidde, men har en begrænset effektiv rækkevidde. De betegnes også som haglgevær, og kan benyttes til at skyde dyr i naturen med. Her er de også meget brugbare når man gerne vil skyde fugle, som kan være svære at skyde med et luftgevær.

Se billigste guns lige her

Op til 40% rabat!