Spring til indhold

Desert Eagle Softgun

Er du på udgik efter en Desert Eagle til dit softgun spil, så har vi fundet nogle af de bedste på markedet. Se vores anbefalede produkter nedenfor. Desert Eagle er en rigtig klassiker indenfor airsoft og hardball.
Leder du efter et alternativ kan vi anbefale vores udvalg af hardball M4.

Historien om Desert Eaglen?

Pistolen er en af de mest populære håndvåben i verden. Desert Eagle blev udviklet af Israeli Military Industries og er designet som en højtydende halvautomatisk pistol. Den blev lavet i 1984 og blev først solgt i USA i 1990. Desert Eagle er en pistol af stor kaliber; den affyrer .50 Action Express-ammunition. Pistolen er fremstillet med en ramme af aluminium legering og et løb af rustfrit stål. Løbet er 15 cm (6 tommer) langt og hele pistolen er 27 cm (10,75 tommer) lang. Pistolen vejer ca. 3,5 kg (7,75 pund).

Desert Eagle er en af de mest kraftfulde halv automatiske pistoler i verden. Den er også en af de dyreste med en pris på omkring 2000,00 dollars. På trods af sin størrelse og styrke er den stadig et populært valg til selvforsvar og målskydning.

Er Desert Eagle et godt hardball våben?

Desert Eagle er et godt hardball-våben på grund af sin høje mundingshastighed og energi. Den er typisk meget kraftig og skyder derfor med høj m/s. Dette gør at pistolen er meget eftertragtet og tit er de faktisk udsolgt, og meget sjældent på tilbud. Det er en fantastisk pistol til selvforsvar og også til måløvelse. Pistolen er ikke for svær at bruge, men den kræver lidt træning for at vænne sig til rekylen.

Er der stor rekyl på en airsoft Desert Eagle?

Desert Eagle er en gasdrevet pistol, hvilket betyder, at den bruger et stempel til at starte handlingen i stedet for det traditionelle rekyl system. Dette giver en meget blød pistol med meget lidt eller slet ingen følt rekyl. Den eneste ulempe er, at aftrækket er tungere end gennemsnittet, men det kan nemt afhjælpes med lidt øvelse. Desert Eagle bruger et gasdrevet, låst lukkesystem. En åbning i løbet giver varme gasser mulighed for at trænge ind i stempelområdet under affyring. Gasserne skubber stemplet tilbage, hvilket igen låser lukket op for bundstykket og udstøder den brugte patron. Den nye patron er derefter kammeret, og pistolen er klar til at skyde igen.

Fordele og ulemper ved en Desert Eagle?

Desert Eagle er en gasdrevet pistol; det betyder, at pistolen i stedet for at bruge den traditionelle rekyl betjening bruger et stempel til at aktivere pistolen. Fordelen ved dette system er, at det gør det muligt at bruge højtryks patroner, som f.eks. .50 Action Express, som har en større mundingshastighed og energi. Andre fordele er en højere skudhastighed og mindre mundings stigning. Ulemperne er et tungere aftræk og en større risiko for fastklemning.

Hvilke forskellige Desert Eagles findes der?

Desert Eagle fås i tre forskellige kalibre: .357 Magnum, .44 Magnum og .50 Action Express. Den mest populære kaliber er .50 Action Express; dette skyldes patronens høje mundingshastighed og energi.

Hvordan er en Desert Eagle Softgun?

Desert Eagle Softgun er en gasdrevet kopi af den originale Desert Eagle pistol. Den er fremstillet med en ramme af aluminium legering og et løb af rustfrit stål. De skyder forholdsvis hårdt, og er meget populære. Det gode ved softgun Desert Eagle er at de er billigere end den ægte vare, men stadig af god kvalitet. Der findes et par forskellige typer Desert Eagle Softguns på markedet i dag.

Hvor præcis er en Desert Eagle til Hardball?

Desert Eagle er en meget præcis pistol til hardball. Den er typisk meget kraftig rammer indenfor sigtet. Den kan nemt ramme ved siden af som alle andre våben. Men det er typisk her man kigger på hvordan Hop Up, er på de enkelte våben. Hvis man ønsker de mest præcise skud, bør man også gå efter et forholdsvis dyrt våben.