Spring til indhold

Airsoft Glock 17, 18 og 19

Nedenfor finder du en række af de bedste softgun Glocks. Du får et godt overblik over de forskellige muligheder på markedet, og kan se alle fordele og ulemper ved hvert enkelt model.

De mest populære hardball Glocks

Umarex Glock 17 Gen4, GBB

Pris: 1.299,-

Umarex Glock 18C Gen3

Pris: 1.499,-

Glock 17 Premium CNC

Pris: 3.199,-

Sammenligning af harball Glock 17, 18 & 19

Glock 17 Gen 4 GBB

Glock 18C Gen 3

Glock 19 Gen 4 GBB

Affyringshastighed: 

85 m/s

90 m/s

90 m/s

Længde:

202 mm

198 mm

173 mm

Skudmetode:

Semi-
automatisk

Semi- & fuldautomatisk

Semi-
automatisk

Hop Up:

Ja, justerbar

Ja, justerbar

Ja, justerbar

Vægt:

659 gram

654 gram

604 gram

Magasin

23 skud

50 skud

19 skud

Anbefalet kuglevægt:

0,25 gram

0,25 gram

0,25 gram

Materiale:

Polymer &
aluminium

Metal &
polymer

Polymer &
aluminium

Block back:

Ja

Ja

Ja

Kilde:

Gas

Gas

Gas

Sammenligning af harball Glock 17, 18 & 19

Glock 17 Gen 4 GBB

Glock 18C Gen 3

Glock 19 Gen 4 GBB

Affyringshastighed: 

85 m/s (0,20g kugler)

90 m/s (0,20g kugler)

90 m/s (0,20g kugler)

Længde:

202 mm

198 mm

173 mm

Skudmetode:

Semiautomatisk

Semi- & fuldautomatisk

Semiautomatisk

Hop Up:

Ja, justerbar

Ja, justerbar

Ja, justerbar

Vægt:

659 gram

654 gram

604 gram

Magasin

23 skud

50 skud

19 skud

Anbefalet kuglevægt:

0,25 gram

0,25 gram

0,25 gram

Materiale:

Polymer & aluminium

Metal & polymer

Polymer & aluminium

Block back:

Ja

Ja

Ja

Kilde:

Gas

Gas

Gas

Historien bag Glock pistolen

Glock-pistolen er en halvautomatisk pistol, der blev udviklet af den østrigske våbenproducent Glock Ges.m.b.H. i 1982. Virksomhedens grundlægger, Gaston Glock, designede pistolen specielt til militær og politi brug. Våbnet er nu en af de mest populære håndvåben i verden, der bruges af både civile og politifolk.

Glock’s enkle, slagvåben tænkte design gør den nem at bruge og vedligeholde. Det er også en af de mest pålidelige pistoler på markedet, som har ry for at kunne affyre, selv når den er beskidt eller dækket af mudder. Pistolen fås i en række forskellige størrelser og kalibre, der passer til forskellige behov, og den kan monteres med en række tilbehør til eftermarkedet.

Glock er blevet synonymt med politiet og militæret over hele verden og er blevet vist i utallige Hollywood-actionfilm. Det er et øjeblikkeligt genkendeligt våben, og dets popularitet viser ingen tegn på at aftage. Så der har du historien bag Glock-pistolen. Næste gang du ser en pistol på det store lærred eller i hænderne på en politibetjent, ved du, hvad det er, og hvor den kommer fra.

Glock til Hardball og Airsoft

Glock er et rigtig populært våben til hardball og airsoft. Den er velegnet til disse sportsgrene på grund af sit design og sin pålidelighed. Pistolen er nem at bruge og vedligeholde og er meget præcis. Den er også relativt billig at købe, hvilket gør den til en god mulighed for dem med et budget.

Hvordan vælger jeg den rigtige Glock?

Der er et par ting at overveje, før man køber en Glock til hardball eller airsoft. For det første er det er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse til sporten. Glock findes i en række forskellige størrelser, fra den sub kompakte Glock 26 til den store Glock 21. Den fås også i forskellige kalibre, så det er vigtigt at vælge den, der passer til sporten

Den anden ting, man skal overveje, er hvilken slags af det tilbehør, du ønsker at tilføje til pistolen. Glock leveres med et par grundlæggende tilbehør, men der er mange eftermarkeds tilbehør til rådighed. Disse kan omfatte sigtemidler, lasere, lommelygter og meget mere. Derudover er det vigtigt at finde ud af om man ønsker en Glock, som har en høj m/s, eller om man ønsker et stort magasin. Samtidig kan det være en god ide at overveje hvor meget pistolen må veje ud fra dens specifikationer.

Uanset dit budget eller behov er der en Glock derude, der passer perfekt til dig. Så kom ud og begynd at skyde!

Hardball, Softgun og Airsoft Glock 17, 18 og 19

Glock 17, 18 og 19 er alle populære airsoftpistoler. De er alle ens i størrelse og vægt, hvilket gør dem nemme at håndtere. Glock 17 er standardstørrelsen, mens Glock 18 er en kompakt version og Glock 19 er en sub kompakt version. Alle tre pistoler skyder 6 mm plastik BBs og har en munding hastighed på omkring 300 fps.

Glock 17 er den mest populære airsoftpistol på markedet. Det er en pistol i fuld størrelse og har en magasinkapacitet på 23 skud. Det er en gasdrevet pistol, hvilket betyder, at den bruger CO2 til at drive BB’erne. Glock 18 ligner Glock 17, men har en kortere løb og en magasinkapacitet på kun 19 skud. Glock 19 er den mindste af de tre pistoler og har en magasin kapacitet på 15 skud.

Alle tre pistoler er gode til airsoft, softgun og hardball og giver forskellige fordele. Det er vigtigt at vælge den rigtige for dig ud fra dine behov og præferencer. Uanset hvilken af dem du vælger, er du sikker på have det meget sjovt!

Hvordan fungere en softgun Glock?

Glock er en gasdrevet airsoftpistol, der bruger CO2 til at drive BB’erne. Pistolen har et magasin, der indeholder BB’erne og CO2-patronen. For at affyre pistolen skal du blot trykke på aftrækkeren, hvorefter BB’erne frigives. BB’en vil bevæge sig gennem løbet og ud af pistolen.

Hvad er forskellen mellem en hardball & airsoft Glock og en softgun Glock?

Den største forskel mellem en hardball & airsoft Glock og en softgun Glock er størrelsen på BB’erne. Hardball og airsoft Glocks bruger 6 mm BB’er, mens softgun Glocks bruger 8 mm BB’er. Bortset fra det er de meget ens pistoler. Begge typer af Glocks bruger CO2 til at drive BB’erne, og begge har et magasin, der indeholder BB’erne og CO2-patronen.

Hvornår bruger man en Glock i kamp?

I airsoft og hardball er Glock et populært valg til nærkamp. Der er det et oplagt våben at benytte i hurtige situationer, hvor man skal skulle kunne manøvrere hurtigt og tage hurtige situationer. Den er nem at både lade og trække hurtigt. Derfor anbefaler vi altid en Glock ved siden at dit store kampvåben. Pistolen er nem at bruge og vedligeholde og er meget præcis. Den er også relativt billig at købe, hvilket gør den til et godt valg for dem, der har et lille budget. Derudover findes Glock i forskellige størrelser, så den kan bruges i forskellige

Se billigste guns lige her

Op til 40% rabat!